LisaYog-5213Voor alle judoka’s in zuid Limburg is er sinds september 2014 een talenten steunpunt. Een plek waar iedereen, die iets meer wil, terecht kan. Judoka’s vanaf ongeveer 10 jaar zijn iedere vrijdag van 19:00 tot 20:30 uur welkom voor een training in Japanse stijl. Deelname is gratis!

De lessen worden mogelijk gemaakt door Lisa Müllenberg (ambassadeur van de Stichting Return). Lisa behoort in haar leeftijdsklasse tot de beste judoka’s van de wereld. Zij won goud tijdens de Youth Olympic Games in Nanjing 2014 (China). Werd in 2013 Europees Jeugd Olympisch Kampioen en won brons op het WK in Miami.

Lisa-4606Naast Lisa zijn er veel kinderen met judotalent. Talenten die vaak niet opgemerkt worden binnen een judoclub of de club heeft simpelweg de mogelijkheden niet om talenten te trainen. Graag willen we het geheim van haar succes doorgeven aan jeugd judoka’s in Zuid Limburg zodat zij ook de kans krijgen om zich optimaal te ontwikkelen en later door kunnen stromen naar het JTS in Eindhoven en de kernploeg van de Judo Bond Nederland.

Want succes is een kwestie van voorbereiding, gelegenheid én een beetje geluk.

Om echt iedereen de kans te geven zijn de trainingen gratis en je kunt gewoon lid blijven van je eigen club! Je trainer is ook welkom bij de training!

Kom mee trainen met Lisa, iedere vrijdag van 19:00 tot 20:30 uur. Doe een keer mee en ervaar hoe leuk het is!
Vragen? mail ons: info @dedojo.nl of bel 065 3555004