Het lidmaatschap is per half jaar met een tarief van 100. Het inschrijfgeld is 15 euro. De contributie dient 5 dagen voor de eerste dag van het nieuwe halve jaar betaald te zijn en kan uitsluitend via de bank betaald worden. Rabobank Maastricht rekening: NL98 RABO 012.92.33.331  JTM Scharn onder vermelding van de naam van het lid* en de periode waarvoor je betaald. Het is anders erg lastig om de betaling in de administratie te verwerken. Als u instroomt betaald u het x/26e deel van het halve jaar. De contributie loopt het hele jaar door (200 euro per jaar), ook in de vakantiemaanden.

*Betaling per kwartaal is in overleg mogelijk. Er is dan een toeslag van 5 euro. 

Opzeggen/beëindigen van het lidmaatschap Opzeggen kan uitsluitend schriftelijk of per email (administratie @ dedojo.nl). U ontvangt een bevestiging. Geen bevestiging is geen opzegging! U bent contributie verschuldigd tot en met de jaarhelft waarin u uw opzegging doet met een opzegtermijn van twee weken.

Let op! Als u een automatische betaling hebt geactiveerd bij uw bank, denk er dan aan deze stop te zetten. Voor het terugstorten van gedane betalingen, na beëindiging van het lidmaatschap, betaald u 20 euro administratiekosten.

Als u lid bent van de JBN dan stopt dit niet automatisch. Deze opzegging dient u zelf te doen.

Judoteam Maastricht is aangesloten bij Judo Bond Nederland met aansluitnummer D2SQ53T Leden dienen ook lid te worden van de JBN. Aanmelden kan via de site van de JBN of met een aanmeldingskaart die aan de balie te krijgen is.